Samen werken aan herstel!

Kwaliteitswaarborg

 

Dossiervulling, inzage in uw dossier en een laag behandelgemiddelde (behandelindex) zijn voor de zorgverzekeraars maatstaven voor kwaliteit. Maar kwaliteit is van de beroepsgroep, níet van de zorgverzekeraar. Ik hecht veel waarde aan deze kwaliteit.

Naast mijn BIG-registratie ben ik als algemeen fysiotherapeut en als gespecialiseerd manueeltherapeut geregistreerd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL, voorheen CKR). Dit is het centrale kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Na het afronden van de opleiding Fysiotherapie (2007) heb ik in 2010 mijn Master of Science titel binnen de Manuele Therapie behaald. Hiermee voldoe ik aan de hoogste nascholingseisen van het kwaliteitswaarborgsysteem van mijn beroepsgroep.

Deze registratie houdt in dat ik voldoe aan de bijbehorende kwaliteitseisen. Om aan deze kwaliteitseisen te blijven voldoen en in aanmerking te komen voor herregistratie, dien ik binnen een registratieperiode van 5 jaar, een bepaald puntensaldo aan bijscholing te behalen. Deze bijscholingen zijn gericht op vakinhoudelijke onderwerpen en zijn gericht op het bijhouden of verwerven van nieuwe vaardigheden. Persoonlijk zie ik dit allereerst als een plicht naar mijn cliënten, maar bovenal zeker ook als een plicht naar mezelf om hieraan te voldoen. Dit genereert constante alertheid en zelfreflectie plus het up to date blijven van alle veranderingen en wetenschappelijke ontwikkelingen in de zorg.

 

Expertise

In de afgelopen 13 jaar heb ik veel werkervaring opgebouwd. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen, masterclasses en symposia van gerenommeerde (inter)nationale specialisten en onderzoekers. Hierdoor ben ik op de hoogte van de laatste stand van de wetenschap binnen ons vakgebied. Als fysio/manueeltherapeut ben ik lid van het rugnetwerk ZON.

Ik voldoe aan alle scholingseisen van mijn beroepsgroep. Hierdoor blijven mijn kennis en kunde continu in ontwikkeling. Ik heb korte overleglijnen met huisartsen, specialisten en bedrijfsartsen en streef zo naar een optimale communicatie. Zo kunt u rekenen op de beste zorg en kan ik met voldoening mijn werk doen.

 

Transparante zorg

Aan de hand van de intake bepalen u en ik samen het behandelplan (shared decision making). Het dossier wordt bijgehouden conform de richtlijn van de beroepsgroep (KNGF). Het dient ter ondersteuning van het behandeltraject en is altijd door u in te zien. Overleg met en rapportages aan verwijzers of andere betrokken behandelaars gebeuren uitsluitend met uw toestemming. Er wordt nooit gerapporteerd aan werkgevers of leidinggevenden (beroepsgeheim).

Download hier het toestemmingsformulier-behandelovereenkomst.

FYSIO & MANUELE THERAPIE
Ken van Daal

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

06 – 11 75 48 64

LET OP! NIEUW ADRES

Kranestraat 33
5961 GX Horst

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

info@manueletherapievandaal.nl

Volg mij op social media.

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de MaasFysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de MaasFysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

Openingstijden

Maandag (08.00-20.00uur)
Dinsdag (08.00-20.00uur)
Woensdag (08.00-20.00uur)
Donderdag (08.00-20.00uur)
Vrijdag (08.00-20.00uur)

In overleg zijn er ook afspraken
buiten openingstijden mogelijk.

 

 

Extra informatie

Coronabeleid
Privacyverklaring
Disclaimer
Algemene voorwaarden

AGB Zorgverlener 04111272
AGB Praktijk 04091614
BIG 29908649504
K.v.K. 82546797

Zorgbeoordeling