Samen werken aan herstel!

Over mij

Hardloopanalyse

“In mijn praktijk staat u als cliënt centraal.”

Even voorstellen

Mijn naam is Ken van Daal en ben woonachtig in Horst. Ik ben getrouwd en trotse vader van twee kinderen (Fiene & Noah). Naast mijn gezin en werk, zijn hardlopen en boksen mijn favoriete bezigheden. Tot voor een paar jaar geleden heb ik altijd gevoetbald.

Na mijn studie Fysiotherapie (2007) ben ik direct begonnen met de Master Manuele Therapie (SOMT in Amersfoort). Sinds 2010 ben ik in het bezit van het diploma ‘Master Manueel Therapeut – Master of Science’ (met grote affiniteit voor nek, rug en bekkenklachten). Daarnaast heb ik nog een groot aantal kleinere cursussen/scholingen gevolgd over andere vakinhoudelijke onderwerpen/behandelingen/aandoeningen. Sinds 2023 sta ik ook geregistreerd als ‘Erkend Voetentrainer’. Met ‘voetklachten’ kunt u bij mij terecht.

Met veel enthousiasme ga ik mijn uiterste best doen een ‘persoonlijke’ praktijk neer te zetten. Een praktijk waar u als cliënt centraal staat en waar er alles aan gedaan zal worden om uw klachten zo goed en zo snel mogelijk te verhelpen.

Hardloopanalyse

“Daarbij besteed ik ook veel aandacht aan uitleg en preventie.”

Visie

Kijkend naar mijn rol als manueel therapeut ben ik iemand die voorwaarden kan scheppen op fysiek gebied (stabiliteit, kracht en mobiliteit) en ervoor zorgt dat u weer in staat bent pijnvrije bewegingen te maken. Zodat u uw activiteiten (ADL/werk/sport) weer uit kunt voeren en deel kunt nemen aan de maatschappij.

Daarbij besteed ik ook veel aandacht aan uitleg en preventie. Dit moet op een duidelijke, maar ook laagdrempelige manier plaats vinden, zodat u het ook begrijpt. Ondersteunt met praktische en effectieve oefeningen. Op deze manier vergroten we samen uw zelfstandigheid/zelfraadzaamheid en voorkomen we toekomstige klachten. Indien nodig en gewenst, werk ik hierbij ook graag samen met andere (zorg)disciplines.

Om u van de beste behandeling te kunnen voorzien heb ik er voor gekozen om als praktijk contractvrij te gaan werken. Dit is een bewuste keuze met als belangrijke meerwaarde voor u: meer tijd en kwaliteit in een behandeling. En niet onbelangrijk, wanneer u een aanvullende verzekering heeft zal de behandeling volledig of grotendeels (afhankelijk van uw gekozen verzekering) vergoedt worden (Vergoedingen & tarieven).

FYSIO & MANUELE THERAPIE
Ken van Daal

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

06 – 11 75 48 64

LET OP! NIEUW ADRES

Kranestraat 33
5961 GX Horst

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

info@manueletherapievandaal.nl

Volg mij op social media.

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de MaasFysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de MaasFysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

Openingstijden

Maandag (08.00-20.00uur)
Dinsdag (08.00-20.00uur)
Woensdag (08.00-20.00uur)
Donderdag (08.00-20.00uur)
Vrijdag (08.00-20.00uur)

In overleg zijn er ook afspraken
buiten openingstijden mogelijk.

 

 

Extra informatie

Coronabeleid
Privacyverklaring
Disclaimer
Algemene voorwaarden

AGB Zorgverlener 04111272
AGB Praktijk 04091614
BIG 29908649504
K.v.K. 82546797

Zorgbeoordeling