Samen werken aan herstel!

Vergoedingen & tarieven

 

Een telefonisch adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. De tarieven van een behandeling zijn inclusief:

  • digitale ondersteuning via mail of WhatsApp tijdens uw behandeltraject.
  • rapportages aan verwijzer en andere betrokken behandelaars (alleen met uw toestemming).

Dit is waardevolle service en gaat niet ten koste van uw behandeltijd.

 

Vergoedingen

  • Ik werk volledig contractvrij. Dit betekent dat er geen contracten met zorgverzekeraars zijn afgesloten.
  • Na afloop van de behandeling (of in overleg aan het einde van de maand) ontvangt u een factuur. U betaalt het verschuldigde bedrag rechtstreeks aan Fysio en Manuele Therapie, Ken van Daal (zie betalingsvoorwaarden). U kunt de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar voor eventuele vergoeding. Tegenwoordig kunt u dit vaak al doen met een eenvoudige ‘klik’ en het maken van een foto van de factuur in de app van uw zorgverzekeraar.
  • Bent u aanvullend verzekerd? Fysio/manueeltherapie voor volwassenen (≥18 jaar) wordt voor veruit de meeste diagnoses vergoed uit de aanvullende verzekering. ‘Bent u geopereerd of heeft u een bepaalde chronische aandoening’ (zie Chronische lijst van aandoeningen) dan wordt de therapie vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 behandelingen komen voor uw rekening of worden (deels) vergoed uit uw aanvullende pakket.
  • Is uw aanvullende verzekering een restitutiepolis? Dan krijgt u meestal 100% van de factuur vergoed. Heeft u een naturapolis dan krijgt u het grootste gedeelte vergoed. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en van de dekking van uw aanvullende pakket is dit tussen de 55% en 80% van het tarief. Kijkt u dit goed na in uw polisvoorwaarden, want dit is per zorgverzekeraar en per polis verschillend! Wanneer u een eigen bijdrage heeft per behandeling, kunt u dit bedrag bij de belastingaangifte bij niet-vergoede zorgkosten aftrekken.
  • Voor kinderen/jongeren (≤18 jaar) geldt dat zij 9 behandelingen vergoed krijgen. Mocht dit (nog) niet het gewenste resultaat hebben dan kan er aanspraak gemaakt worden op nogmaals 9 behandelingen. Deze vergoedingen komen uit de basisverzekering en gelden dus niet voor het eigen risico. Hiervoor heb je dus geen aanvullende verzekering nodig.
  • Voor de basisverzekering geldt een eigen risico (2023: €385,-). Voor de aanvullende verzekering is geen eigen risico van toepassing.
  • Meer informatie over de vergoeding van niet-gecontracteerde fysiotherapie vindt u op Niet-gecontracteerde zorg (fysiovergoedingen.nl).

Let op: Al sinds 2006 zijn alle fysiotherapeuten direct toegankelijk, dus zonder verwijsbrief van een arts. Dit is wettelijk vastgelegd. Alleen de zorgverzekeraar ‘Zorg & Zekerheid’ vergoedt de intake niet wanneer u geen verwijsbrief heeft. De overige behandelingen worden vergoedt zoals hierboven beschreven. Dus bent u verzekerd bij ‘Zorg & Zekerheid’, dan heeft u (om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de intake) een verwijsbrief nodig van de huisarts.

 

Diensten

  Bedrag
Behandeling fysiotherapie € 40,-
Behandeling manuele therapie € 49,-
Screening € 20,-
Screening, intake en onderzoek (zonder verwijsbrief arts) (45 min) € 57,-
Intake en onderzoek na verwijzing (45 min) € 57,-
Toeslag behandeling aan huis € 17,50-
Tapen bij hooikoorts € 17,50,-
Rapportage letselschade  € 80,-
Niet nagekomen afspraak (<24uur) € 25,-

Indien u verhinderd bent dient u dit minimaal 24 uur van tevoren kenbaar te maken. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden bij u in rekening gebracht en komen niet in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraar.

Bekijk hier de betalingsvoorwaarden.

Hier kunt u meer lezen over contractvrij werken, kwaliteitswaarborg en zorgpolissen voor fysiotherapie.

FYSIO & MANUELE THERAPIE
Ken van Daal

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

06 – 11 75 48 64

LET OP! NIEUW ADRES

Kranestraat 33
5961 GX Horst

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

info@manueletherapievandaal.nl

Volg mij op social media.

Fysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de MaasFysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de MaasFysio & manuele therapie Ken van Daal, Horst aan de Maas

Openingstijden

Maandag (08.00-20.00uur)
Dinsdag (08.00-20.00uur)
Woensdag (08.00-20.00uur)
Donderdag (08.00-20.00uur)
Vrijdag (08.00-20.00uur)

In overleg zijn er ook afspraken
buiten openingstijden mogelijk.

 

 

Extra informatie

Coronabeleid
Privacyverklaring
Disclaimer
Algemene voorwaarden

AGB Zorgverlener 04111272
AGB Praktijk 04091614
BIG 29908649504
K.v.K. 82546797

Zorgbeoordeling